Ambiente Glaslys

Lad lyset komme ind.

Det moderne menneske tilbringer meget af sin tid i lukkede rum - på arbejdet, i hjemmet og i offentlige bygninger. Vi bliver ofte omgivet af kunstigt lys og automatisk klimakontrol. Det er på mange måder praktisk, men det har langtfra den samme virkning på sjælen og vore sanser som naturligt lys og frisk luft har.

Trivsel er i fokus.

Med AMBIENTE glas ovenlys fra JET Domex kan du bruge alle de positive effekter af dagslys og frisk luft. Den grundlæggende idé er at bringe dagslys ind det sted, hvor du er. De løsninger, som vi har udviklet her bruges i alle aspekter af offentlige og private liv. Og fordi vi interesserer os for vores miljø, har vi givet vores produkter et eksklusivt design, der også opfylder høje æstetiske og arkitektoniske krav. Produkterne er velegnet til alle typer af bygningen - både nybyggeri og renovering objekter - og de kan udstyres efter dine individuelle behov.

Mange glasovenlys fra JET Domex fås også med automatisk ventilation og skygge efter behov - super effektiv og helt ryddeligt. Alle JET Domex produkter er bygget til at opfylde høje tekniske krav og en veldesignet konstruktion sikrer energieffektive produkter, der reducerer byggeomkostningerne.

Download materialer